Hanna Pakarisen toinen levy julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-kisan voittaja Hanna Pakarinen julkaisee tänään toisen albuminsa. Englanninkieliseltä Stronger -levyltä on jo julkaistu kaksi singleä, Kiss of Life ja Stronger Without You. Uuden levyn soundi on aiempaa tiukempaa rockia, joten sen tarkoitus on samalla hälventää Idols-statusta.

Keväällä Miss Pop 2005 -tittelin ylivoimaisesti voittaneen Pakarisen ensimmäistä When I Become Me -levyä on myyty tähän mennessä melkein tuplaplatinalevyyn oikeuttava määrä, eli 55.000 kopiota. Platinalevyyn tarvitaan 30.000 myytyä albumia. Uuden levyn myötä käynnistyy myös Hannan syyskiertue.

Eilisen Yleisradion työnseisauksen takia Hannalta peruuntui Farmi-ohjelman vierailu, jossa hänen musiikkivideonsa olisi nähty ensimmäisen kerran. Nyt musiikkivideo sai ensi-iltansa MTV3:n Viihdeuutiset-ohjelmassa. Äskettäin aukesi Hannan uusi verkkosivusto osoitteessa:

www.hanna-pakarinen.com

Uusimmat