Timbaland valittiin vuoden tuottajaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukuisia kansainvälisiä r&b- ja hiphop-hittejä viime vuosina tehtaillut Timbaland on valittu vuoden tuottajaksi ASCAP Pop Music Awards -tapahtumassa, joka järjestettiin keskiviikkona 23. kerran.

Tapahtumassa palkittiin viime vuoden parhaita biisintekijöitä ja levy-yhtiöitä. Timbaland putsasi palkintogaalan pöydän muutenkin, sillä hän poistui mukanaan peräti yhdeksän pystiä. Muita palkintojen saajia olivat muiden muassa Gwen Stefani, Fergie, Steve Miller, Lionel Richie ja Sara Bareilles. Vuoden levy-yhtiöksi valittiin EMI Music Publishing.

Timbalandin nimitystä vuoden tuottajaksi voidaan kuitenkin pitää hieman kyseenalaisena, vaikka mies onkin tahkonnut lukuisia hittejä. Hän jäi nimittäin äskettäin kiinni härskistä biisivarkaudesta julkaistessaan luvattomasti suomalaisen Janne Sunin kappaleen omanaan Nelly Furtadon levyllä. Asiaan reagoi aikanaan myös arvostettu The Rolling Stones -lehti.

Uusimmat