Britneystä tulossa maailman seksikkäin koulunopettaja?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears sai viime viikolla päätökseen Circus-kiertueensa Pohjois-Amerikan osuuden ja siirtyy seuraavaksi Euroopan maaperälle. Samalla hän suunnittelee jo mahdollista tulevaa uraansa musiikkiuran jälkeen.

Nyt Britney Spearsin serkku Alli Sims on paljastanut poptähden haaveilevansa musiikkiuran jättämisestä ja ryhtymisestä koulunopettajaksi. Serkun mukaan supertähti haluaisi tehdä normaaleja juttuja, koska hän on ollut jo niin kauan jotain suurempaa. Erityisesti työskentely lasten kanssa olisi Britneyn mieleen.

Alli Sims varttui Kentwoodissa, Louisianassa, yhdessä Britneyn kanssa ja he ovat edelleen parhaat ystävät. Alli toimi lisäksi Spearsin assistenttina vuosina 2007 ja 2008, kunnes Britneyn isä antoi hänelle potkut.