Kohupaljastus: Britney Spearsin sekopäinen tempaus oli äidin syytä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spearsin todellinen alamäki alkoi pari vuotta sitten avierosta ja parturi-kampaamosta, jossa hän leikkasi kaikkien yllätykseksi itsensä kaljuksi. Tämän jälkeen supertähden elämä luisui todella syvälle katuojaan.

Nyt Steve Dennisin tuoreessa kirjassa paljastetaan kulissien takaisia tapahtumia myös kaljuuntumiseen liittyen. Britney: Inside The Dream -nimisessä kirjassa syylliseksi ilmoitetaan Britneyn äiti Lynne Spears. Vain muutamat ihmiset tiesivät tuolloin, että Britney ja hänen äitinsä olivat kovissa riidoissa. Lynne muistutti tytärtään alituiseen äidillisistä velvollisuuksista ja yritti turhaan kontrolloida popparia.

Kirjan mukaan hiusten leikkaamisella oli vain vähän tekemistä laulajan itsetunnon kanssa. Sitäkin enemmän Spears halusi irtautua siitä julkisesta imagosta, joka hänelle oli siihen mennessä muotoutunut. Hiusten ajaminen oli Dennisin mukaan vain kulminaatiopiste pitkäaikaiselle kapinoinnille äitiä vastaan. Tämän jälkeen Britney Spears ei kyennyt kuitenkaan enää kontrolloimaan itseään ja sen ikävät seuraukset ovatkin tuoreessa muistissa.

– Miten muuten voisit paremmin päästä irti identiteetistäsi kuin menettämällä kuuluisat hiuksesi. Sabotoimalla julkisen persoonaansa hän vapautti itsensä, Steve Dennis kirjoitti.