BB: Lievää juonittelua ja häädettyjä inhokkeja

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa tiistaipäivä on sujunut pääosin rauhallisissa tunnelmissa, mutta uusi pelihuone ja siellä tapahtunut juonittelu on tuonut hieman eloa ja jännitystä taloon. Kaikki asukkaat eivät tosin ole innostuneet juonittelusta, ja keskustelua on käyty lähinnä talosta jo häädetyistä asukkaista.

Lisäksi asukkaat ovat saaneet aikaa tappaakseen myös erilaisia arvoituksia. Pelihuoneessa BB-Sami ja BB-Toni eivät päässeet juonittelussaan kunnolla vauhtiin, ja seuraavina olleet BB-Kätlin ja BB-Dana jättivät aiheen vieläkin vähemmälle.

– Mä en ainakaan tykkää juonittelusta, Kätlin totesi.

– En mäkään, mä vihaan juonittelua, Danakin komppasi.

Juonittelun sijaan neitokaiset päättivät yhdessä tuumin keskittyä pelihuoneen konsolipelin käyttämiseen. Myöhemmin BB-Sami kertoi asukkaille, että hänen inhokkinsa talosta jo häädetyistä oli BB-Ragnar, jonka kanssa hän oli mielestään eri aaltopituudella. BB-Sampo puolestaan nimesi inhokikseen pienen taivuttelun jälkeen Tertun.