Rihanna yltä päältä mudassa videollaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna on ikuistettu kuvaamassa seuraavan Hard-singlensä musiikkivideota tavallisuudesta poikkeavissa tunnelmissa. Tuoreiden paparazzikuvien perusteella supertähti nähdään tulevalla videollaan sotatunnelmissa puolialastomana.

Laulaja poseeraa videolla muiden muassa kultainen rynnäkkökivääri kädessään ja mikkihiirimäinen kypärä päässään. Välillä hänen paljasta ylävartaloaan peittävät ainoastaan patruunavyöt. Lopulta Rihanna nähdään sotaisissa merkeissä möyrimässä maassa yltä päältä mutaisena. Katso kuvat tästä.

Myös musiikkivideon kuvausryhmällä oli hauskaa katsellessaan Rihannan möyrimistä. Rihanna joutui helmikuussa silloisen poikaystävänsä pahoinpitelemäksi, ja hän on vasta viime aikoina suostunut kommentoimaan tapahtunutta julkisesti. Muutenkin julkisuudessa on viime aikoina nähty selvästi aikaisempaa rohkeampi Rihanna.

Viihdelehti Stara tapasi Rihannan äskettäin New Yorkissa. Lue haastattelu tästä!