Yo! Victoria Beckham yllätti räppäriasussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -yhtyeen riveistä aikoinaan tunnetuksi tullut Victoria Beckham, eli entinen Posh Spice, on viime vuosina yrittänyt tehdä julkkisuraa Yhdysvalloissa miehensä David Beckhamin kanssa. Victoria on touhaillut jo pidempään myös muotimaailmassa.

Taannoin julkkisvaimon vaatemalliston kerrottiin jo flopanneen, mutta Victoria ei ole vielä iskemässä hanskoja tiskiin. Eilen hänet kuitenkin ikuistettiin golf-kentällä, jonne neitokainen oli pukeutunut toki trendikkäästi, mutta ei välttämättä aivan golf-etiketin mukaisesti. Katso kuvat tästä.

Victoria Beckham nähtiin nimittäin keskustelemassa puhelimessa löysiin farkkuihin, varvassandaaleihin, selästä avonaiseen ja näyttävään tummansiniseen paitaan sekä tummansiniseen lippalakkiin sonnustautuneena. Kuvien perusteella olisi voinut epäillä, että Victoria olisi aikeissa levyttää muutamia hiphop-kappaleita lähitulevaisuudessa.