Idol-tähti paljasti: ”Olin lihava ja ruma”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kovaa nousua popmaailman kärkikaartiin parhaillaan tekevä Idol-tähti Adam Lambert on ollut viime päivinä kovasti otsikoissa tultuaan ensin kaapista ja suudeltuaan tämän jälkeen toista miestä suorassa televisiolähetyksessä. Homosuudelma sai aikaan valitusten vyöryn, mutta nyt kohu alkaa jo laantua.

ABC-kanavakin lopetti jo Adamin boikottinsa, ja nyt hän on ollut Sirius-radiokanavan Larry Flickin aamuohjelman vieraana. Haastattelussa Lambert paljasti olleensa nuorempana omasta mielestään lihava ja ruma. Hän paljasti painaneensa teini-ikäisenä peräti 113 kiloa.

– Kärsin ruma ankanpoikanen -syndroomasta teini-ikäisenä ja vielä parikymppisenäkin. Olin lihava. Lukiossa painoin 113 kiloa. Siitä aiheutui esimerkiksi itsetunto-ongelmia. Sitten matkustin Eurooppaan, ja se avasi silmäni. Aloin hiljalleen tuntea itseni kauniiksi sekä sisäisesti että ulkoisesti, Adam Lambert kertoi.