Meneekö tämä jo liian pitkälle? Aubrey O’Day meikkaa koiriaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Danity Kane -tyttöyhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut amerikkalainen julkisuuden moniottelija ja Playboy-malli Aubrey O’Day on ollut viime aikoina otsikoissa tähdittäessään Las Vegasissa Peepshow-esitystä yhdessä muiden muassa kollegansa Holly Madisonin kanssa.

Törkeän ryöstön uhriksi taannoin kotiovellaan Los Angelesissa joutunut kaunotar on julkaissut itsestään usein rohkeita kuvia verkossa, mutta tällä kertaa otoksissa nähdään hänen pienet koiransa. Aubrey on nimittäin julkaissut koiristaan kuvia, joissa pienet karvapallot on ”meikattu” esimerkiksi värjäämällä niiden turkkia punaiseksi ja violetiksi. Tänään julkaistussa kuvassa toisen valkoisen koiran on värjätty violetiksi ja lisäksi hauvalla on vielä huulipunaakin. Katso kuvat tästä ja tästä.

25-vuotias Aubrey O’Day on toiminut monipuolisella urallaan muiden muassa laulajana, tanssijana, näyttelijänä, lauluntekijänä ja muotisuunnittelijana. Hän on poseerannut TV Guiden lisäksi myös Playboy ja Blender -lehtien sivuilla. Aubrey oli mukana Danity Kane -yhtyeessä, mutta ilmoitti viime syksynä eroavansa bändin riveistä.