Isä kuolinvuoteella – Tiger Woods toisen naisen kanssa aviovuoteessaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Golf-tähti Tiger Woodsin taustalta löytyy päivä päivältä synkempiä salaisuuksia. Uskottomuutensa pari päivää sitten julkisesti myöntäneen urheilijan sänkytouhuista paljastuu nimittäin yhä uusia likaisia yksityiskohtia.

Tänään Yhdysvalloissa on uutisoitu väitteestä, jonka mukaan Tiger Woods olisi harrastanut rakastajattarensa Jamie Jungersin kanssa seksiä Woodsin ja hänen Elin-vaimonsa aviovuoteessa vain muutamia tunteja ennen kuin Woodsin Earl-isä menehtui eturauhassyöpään.

Lausuntoja parhaillaan medialle aktiivisesti jakava 26-vuotias Jungers kertoi asiasta brittiläiselle News Of The World -lehdelle. Rakastajatar paljasti olleensa vuonna 2006 Tigerin seurassa tämän saadessa puhelimitse tietää 74-vuotiaan isänsä menehtyneen syöpään.

– Olin hänen kanssaan ja minulla oli jalassani vain alushousut. Hän näytti tyrmistyneeltä, mutta ei sanonut mitään tai edes itkenyt. Hänen sydämensä kuitenkin murtui. Kerroin ottavani osaa ja halasin häntä. En halunnut olla tiellä, joten järjestin lennon Las Vegasiin, Jamie Jungers kertoi.

Lisäksi Jungers kertoi harrastaneensa riehakasta seksiä Tiger Woodsin kanssa myös sen jälkeen, kun tämä palasi viimeiseltä visiitiltään isänsä luota sairaalasta.

– Kun hän palasi takaisin, näin että hän oli huolissaan isästään. Mutta kun menimme sänkyyn, hän halusi seksiä kuten tavallisesti.