Christina Aguilera rakastui uuteen mieheen

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Poptähti Christina Aguilera on ollut runsaasti julkisuudessa viime aikoina muiden muassa ikävän avioeronsa takia. Pelkästään huonoa ei neidon elämään kuitenkaan kuulu, sillä Aguilera lunasti taannoin paikan muiden suurten tähtien joukossa saadessaan oman tähden kuuluisalle Hollywoodin Walk of Famelle.

Parisen kuukautta sitten avioeron läpikäynyt kaunokainen on jo muutaman viikon ajan liitetty assistentti Matt Ruttleriin ja nyt Aguilera vahvistaa People-lehdelle seurusteluhuhun olevan totta. Hänen mukaansa ystävyys heidän välillään on ollut itse asiassa seurustelua jo jonkin aikaa ja se tuntuu myös erittäin hyvältä.

– Matt on ihana ja erityinen ihminen ja Burlesque-elokuvan aikana välillemme muodostui vahva side, joka muuttui lopulta seurustelusuhteeksi. Voin puhua hänen kanssaan tuntikausia puhelimessa tajuamatta ajan kulumista ja mielestäni se kertoo siitä miten hyvin sovimme yhteen, Christina Aguilera pohti People-lehdelle.

– Olen rakastunut ja ja tapailen häntä. Se tuntuu hassulta, koska en ole deittaillut tai tuntenut rakastumista pitkiin aikoihin. Otan tämän tilanteen kuitenkin rauhallisesti sillä minun on turha kiirehtiä.