Nnäihin rintoihin miehet eivät enää syty

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kenellekään ei liene uutta se, että miehet pitävät naisten rinnoista. On kuitenkin täysin yksilöllistä millaisista muodoista kukin pitää. Viime vuosien ylivoimainen trendi rintarintamalla ovat olleet silikonit. Sellaiset löytyvät nimittäin jo suurimmalta osalta julkkisnaisista ja sellaiseksi aikovilta.

Nyt brittilehti Daily Mail on kuitenkin tuonut monien miesten mielipiteen julki. Lehti nimittäin nostaa viimein kissan pöydälle ja toteaa, että miehet eivät pidä silikonirinnoista. Sanojensa takeeksi lehti on julkaissut artikkelin yhteydessä myös kattavan kuvagallerian aiheesta. Tai tarkemmin sanoen silikonirinnoilla varustetuista julkkisnaisista. Mukana kuvissa on vain jäävuoren huippu, eli tällä kertaa muiden muassa Christina Aguilera, Mel B, Amy Winehouse, Katie Price, Demi Moore, Sharon Stone, Lindsay Lohan, Dannii Minogue ja Victoria Beckam.

Brittilehden mukaan yleinen ilmapiiri on viime aikoina kääntynyt silikoneja ja muitakin kauneusleikkauksia vastaan. Kuvissa nähtävistä kaunottarista ainakin Victoria Beckham onkin sittemmin jo luopunut silikoneistaan ja palannut takaisin luomutyyliinsä. Lisäksi esimerkiksi ihmis-Barbie Heidi Montag on julkisesti ilmoittanut katuvansa kauneusleikkauksiaan.