Lentokoneiden hauskimmat mainokset listattiin – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mainostoimistot pyrkivät alati löytämään uusia keinoja saada markkinointiviestintää valituille kohderyhmille siten, että mainokset myös muistettaisiin. Yksi mielenkiintoisista ja tähän saakka varsin vähän käytetyistä mainospaikoista ovat lentokoneet.

Pari vuotta sitten otsikoihin nousi supermalli Bar Refaeli, jonka jättimäinen bikinikuva maalattiin Sports Illustrated -lehden mainoskampanjassa Southwest Airlinesin lentokoneen kylkeen. Mallikaunotar ei tosin ollut ensimmäinen kuvansa lentokoneen kylkeen saanut kaunotar.

Nyt amerikkalainen verkkosivusto on listannut lentokoneessa toteutettuja mainoskampanjoita. Mukana on hauskoja luovia toteutuksia, kuten muiden muassa automainos lentokoneen matkustamon ikkunaverhoissa ja painonvartijoiden mainos istuinvöissä. Hauskoja oivalluksia ovat myös Aruban ja Malaysia Airlinesin kampanjat, jossa istuimen pöydässä näkyvät matkustajan jalat.