Halle Berry tiukassa nahka-asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Halle Berry ja hänen uudeksi miesystäväkseen epäilty ranskalainen näyttelijä Olivier Martinez on ikuistettu useita kertoja yhdessä romanttisissa merkeissä, mutta Halle kuvattiin vastikään myös aivan toisen miehen käsipuolessa New Yorkissa.

Viime kuussa kaunotar hätkähdytti yllättävän rajulla roolihahmollaan, jossa hänellä oli jättimäiset tekorinnat ja turbohuulet. Kyseinen elokuva on nimeltään Truth Or Dare, ja sen ohjaa Peter Farrelly. Berry esittää keski-ikäistä sinkkunaista. Elokuvassa nähdään myös The Office -sarjan Stephen Merchant.

44-vuotias Halle Berry on tällä kertaa ikuistettu Los Angelesin liepeillä Santa Barbarassa, jossa hän oli valinnut asukseen näyttävät mustat nahkahousut ja nahkasaappaat. Supertähti kuvattiin lauantaina saapumassa ystäviensä kanssa Riviera-teatteriin.