Harry Potter -naistähden rintamus pullisteli – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyisin lähinnä Harry Potter -elokuvien tähtenä tunnettu brittinäyttelijä Helena Bonham Carter ei ole juuri viime vuosina viihdelehtien otsikoissa komeillut lukuisista elokuvarooleistaan huolimatta.

Nyt Carter on kuitenkin ikuistettu punaisella matolla hänen osallistuessaan British Independent Film Awards -gaalailtaan. Tuttuun tapaansa neitokainen oli pukeutunut säväyttävään asuun, jonka yläosasta hänen rintavarustuksensa pullistelivat näyttävästi. Gaalassa hänet palkittiin Parhaan sivuosan naistähden palkinnolla.

44-vuotias englantilaissyntyinen Helena Bonham Carter on näyttelijä, jonka tunnetuimpia rooleja on nähty muiden muassa elokuvissa Fight Club, Jali ja suklaatehdas, Apinoiden planeetta ja Harry Potter. Helena Bonham Carter seurustelee maineikkaan elokuvatuottaja Tim Burtonin kanssa, jonka useissa elokuvissa Carter onkin nähty. Vuodesta 2001 saakka seurustellut pariskunta asuu nykyisin naapureina Lontoossa, koska he eivät tule toimeen asuessaan saman katon alla. Heillä on kaksi yhteistä lasta.

(Kuva: BANG Showbiz)