Vuoden kiinnostavimmat viihdeuutiset – alaston BB-Ksenia ykkösenä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ilta-Sanomat julkaisti pari viikkoa sitten listauksen vuoden 2010 suosituimmista kotimaisista uutisista. Ampparit.com -uutispalvelun tilastoihin perustuvan listan mukaan Suomen suosituin artikkeli oli vuonna 2010 viihdelehti Staran juttu BB-Ksenian nakukuvista.

Luonnollisesti samainen artikkeli on myös Staran vuoden luetuin artikkeli. Seuraavina suosituimpien listalla ovat Johanna Tukiaisen muodonmuutos, Justin Bieberin fanin itsensä viiltely, BB-tyttöjen alastonkuvien vuotaminen verkkoon sekä BB-talon masturbointisessio. Realityohjelma Big Brother kiinnostaa siis lukijoita kovasti.

Aiheen ulkopuolelta kärkipäähän sijoittuivat muiden muassa artikkelit Miley Cyrusin nakukuvasta, Heidi Montagin traagisesta kauneusleikkauksesta ja Amber Heardin kaapista astumisesta. Myös iPhone 4 -puhelimen suunnitteluvirhe sai runsaasti huomiota osakseen. Vuoden aikana Starassa käytiin 20 miljoonaa eri kertaa ja sivulatauksia tehtiin noin 50 miljoonaa. Toimitus haluaa kiittää suosiosta kaikkia lukijoita ja toivottaa Hyvää Uutta Vuotta!