16-vuotias Idols-Emma Hilander: ”Julkisuus ei kiinnosta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään alkaneen Idols-ohjelman yksi mielenkiintoisimmista uusista tähdistä on 16-vuotias Emma Hilander, joka oli yksi viidestätoista Kuopion koelauluista jatkoon päässeistä. Viihdelehti Staran Chaos Tube -blogitiimi haastatteli Emman, joka kertoi itsestään ja kuulumisistaan.

Lapsesta saakka laulanut nuori tähti kertoi osanneensa jo kolmevuotiaana yli neljäkymmentä kappaletta ulkoa. Musikaalinen suku on ohjeistanut häntä esiintymisessä, mutta musiikkiluokalla opiskellut Emma on ollut mukana myös bändeissä. Julkisuuden ja yksityiselämän rajastaan hän ei vielä osannut sanoa, mutta julkisuus ei Emmaa kiinnosta.

– Julkisuus ei kiinnosta juurikaan. Haluaisin vaan saada oman ääneni kuuluviin Suomen musiikkibisneksessä ja kertoa omilla kappaleillani jotain, Emma Hilander kertoi Chaos Tube -blogille.

Lue Emman koko haastattelu tästä.

Emma Hilander julkaisi Chaos Tuben pyynnöstä yhden kappaleistaan verkossa, ja sen voi nyt kuulla tästä linkistä.