Paparazzikuva paljasti rikoksen – Lindsay Lohan palaa vankilaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Lindsay Lohan on ollut viime vuosina vakavissa ongelmissa päihderiippuvuutensa kanssa, mutta myös varkaudet ovat aiheuttaneet muille päänvaivaa. Nyt hän saa syytteen varkaudesta ja on vaarassa saada jälleen linnatuomion.

Kerroimme jo aiemmin tällä viikoilla kuinka Lohania syytettiin koruvarkaudesta. Syytösten tultua julkisuuteen hänen ystävänsä palautti korun kauppaan. Poliisitutkinnassa on kuitenkin vahvistunut, että korun vei suurella todennäköisyydellä Lindsay.

Koruliikkeen valvontakameroissa Lindsay Lohan nähdään hypistelemässä kyseessä olevaa kaulakorua, ja poliisitutkimuksissa paparazzeilta on sittemmin löytynyt kuvamateriaalia, jossa samainen koru nähdään Lindsayn yllä viikkoa myöhemmin. Lohan tulee saamaan asiassa syytteen maanantaina, TMZ uutisoi. Mikäli oikeus vahvistaa hänet syylliseksi, joutuu Lindsay takaisin vankilaan ainakin puoleksi vuodeksi ehdonalaisen rikkomisesta. Lohan itse väittää lainanneensa korun.