Katsojat hylkäsivät Charlie Sheenin: ”Miehen puolikkaat pitää lopettaa kokonaan!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Charlie Sheen taistelee parhaillaan kynsin hampain työuransa puolesta, kun hän on polttanut sillat niin tuotantoyhtiöönsä ja työtovereihinsa kuin suureen osaan fanejaan. Huumesekoilun jälkeenkin hän nauttii suurta suosiota, mutta nyt hänen hittisarjaan vaaditaan lopetettavaksi.

Nyt maailman suurin televisiolehti TV Guide on kysynyt lukijoiltaan heidän näkemystään hittisarjan jatkosta. Hieman yllättäen fanit äänestivät sekä Sheeniä että sarjaa vastaan. Kyselyyn vastanneista 20.000 lukijasta 51 prosenttia oli sitä mieltä, että CBS-kanavan hittisarja tulee lopettaa kokonaan ja että Charlie Sheenille tulee antaa potkut. Vastanneista vain 19 prosenttia ilmoitti jatkavansa sarjan katsomista jos Sheen tekee paluun. 30 prosenttia kannatti ajatusta, että sarja palaisi uuden päätähtensä John Stamosin kanssa.

Vastanneet eivät siis yllättäen halua nähdä moniongelmaista supertähteä televisioruuduissaan. Pari viikkoa sitten kanava ilmoitti, että Miehen puolikkaat -sarja kuluva tuotantokausi lopetettiin kesken Sheenin huumesekoilujen takia. Tekemättä jäi yhteensä neljä jaksoa. Sittemmin Sheen on haukkunut käytännössä kaikki muut paitsi itsensä ja uhannut tuotantoyhtiötä ja televisiokanavaa valtavilla korvausvaatimuksilla. Nyt koko sarjan tulevaisuus on siis vaakalaudalla.

Pari päivää sitten Sheen menetti lastensa huoltajuuden. Entinen vaimo Brooke Mueller teki tähdestä ensin oikeudessa lähestymiskieltovaatimuksen ja pian sen jälkeen viranomaiset hakivat lapset, Bobin ja Maxin, Sheenin kotoa. Oikeuden päätöksellä isä ei saa mennä 30 metriä lähemmäksi lapsiaan. Brooke Mueller väittää ex-miehensä uhanneen leikata hänen päänsä irti ja postittaa sen tämän äidille.