Michael Jacksonin ”homosuhteessa” yllättävä takinkääntö

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toissa vuonna traagisesti menehtyneen poptähti Michael Jacksonin kuolemaan liittyvä oikeudenkäynti ei ole vieläkään päässyt kunnolla edes alkamaan. Edesmenneen tähden ympärillä on kuitenkin pyörinyt valtava huhumylly hänen kuolemastaan saakka.

Syksyllä 2009 Jason Pfeiffer -niminen mies väitti julkisesti, että hänellä ja Jacksonilla olisi ollut seksisuhde. Laulajan henkilökunta kiisti väitteet heti tuoreeltaan. Pfeiffer kuului henkilökohtaisen lääkärin Arnold Kleinin henkilökuntaan, ja aiemmin Klein vahvisti alaisensa puheet homosuhteesta. Hän vahvisti nähneensä miehet puuhastelemassa keskenään vähissä vaatteissa.

Nyt Klein on kuitenkin vuorostaan perunut aikaisemmat lausuntonsa ja todennut, että Jacksonilla ei ollut suhdetta Pfeifferin kanssa. Lääkäri kirjoitti Facebook-profiilissaan, että väitteet ovat naurettavia ja kokonaan keskittyjä. Lausunto on siis mielenkiintoinen verrattuna saman miehen aikaisempaan kertomukseen.