Anssi Salmelan sekavasta kännihaastattelusta nettihitti

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kiekkoleijonat saapuivat eilen Bratislavasta Suomeen varsin näyttävästi. Juhlakunnossa ollut joukkue ehti heti lentokentälle saapumisen jälkeen tavata myös median edustajia. Paikalla oli myös Yleisradion suoran nettilähetyksen toimitus.

Suoraan nettilähetykseen tuppautui Anssi Salmela, joka oli tukevassa humalassa. Leijonapelaaja ei ymmärtänyt lainkaan missä tilanteessa oli, ja hän aloitti ensin puhumalla pitkät pätkät ruotsia. Toimittaja naureskeli ihmeissään miehen päättömälle kertomukselle ja haahuilulle kameran edessä.

– Se oli erittäin… Mä oon sanaton, toimittaja toteaa lausunnon jälkeen.

– Meneeks tää jonnekin ruotsinkieliseen? Ai ei? No anna mä vedän sit jotain suomeksi, Salmela totesi.

– Et tätä pistä! Et varmana pistä, Salmela totesi toimittajalle poistaessaan nuuskaa huulestaan.

Kauppatorin kansanjuhlassa Salmela kiitti presidentti Tarja Halosta halaamalla häntä.