Fanit järkyttyivät Sean Kingstonin onnettomuudesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme hetki sitten kuinka jamaikalaissyntyinen, mutta Miamissa Yhdysvalloissa varttunut poptähti Sean Kingston joutui eilen onnettomuuteen törmättyään vesiskootterillaan siltaan. Hän makaa parhaillaan vakavasti loukkaantuneena sairaalan teho-osastolla. Tieto tapauksesta on levinnyt nopeasti verkossa niin tähden kollegoille kuin faneillekin.

Tähän mennessä lukuisat supertähdet ovat ilmoittaneet rukoilevansa Kingstonin puolesta ja pyytäneet muita tekemään samoin. Tähtien joukossa on muiden muassa Kingstonin henkilökohtainen ystävä Justin Bieber. Julkkisten lisäksi myös tuhannet fanit ovat tehneet samoin esimerkiksi Twitter-blogeissaan, ja näitä viestejä voit seurata artikkelin alla olevasta ikkunasta.

21-vuotias Sean Kingston, oikealta nimeltään Sean Anderson, tunnetaan parhaiten hitistään Beautiful Girls, joka on soinut runsaasti radioaalloilla ja täyttänyt tanssilattioita ympäri maailmaa. Stara tapasi Sean Kingstonin taannoin hänen vieraillessaan Helsingissä. Katso haastattelu tästä ja tästä tai lue haastattelu tästä.