Lisätietoja Sean Kingstonin onnettomuudesta – vammat erittäin vakavat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme hetki sitten kuinka jamaikalaissyntyinen, mutta Miamissa Yhdysvalloissa varttunut poptähti Sean Kingston joutui eilen vakavaan onnettomuuteen törmättyään vesiskootterillaan siltaan. Hän taistelee parhaillaan hengestään teho-osastolla. Nyt tapahtumista on saatu hieman lisätietoja.

TMZ-julkaisun mukaan alkoholilla ei ollut osuutta sunnuntaina kuudelta iltapäivällä sattuneeseen onnettomuuteen. Sean Kingston ja mukana ollut naisseuralainen ovat parhaillaan hoidettavana Miamin Jackson Memorial -sairaalassa. Kingstonin vammat ovat julkaisun saamien tietojen erittäin vakavat. Sairaala ei ole halunnut kommentoida tilannetta. Poliisi tutkii onnettomuuden syitä.

21-vuotias Sean Kingston, oikealta nimeltään Sean Anderson, tunnetaan parhaiten hitistään Beautiful Girls, joka on soinut runsaasti radioaalloilla ja täyttänyt tanssilattioita ympäri maailmaa. Stara tapasi Sean Kingstonin taannoin hänen vieraillessaan Helsingissä. Katso haastattelu tästä ja tästä tai lue haastattelu tästä.