Näin Sean Kingston poseerasi vain hetki ennen onnettomuutta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka jamaikalaissyntyinen, mutta Miamissa Yhdysvalloissa varttunut poptähti Sean Kingston joutui sunnuntaina vakavaan onnettomuuteen törmättyään vesiskootterillaan siltaan. Eilen illalla tilanne kääntyi jo parempaan päin.

Hengestään sairaalassa taistellut poptähti siirrettiin eilen illalla kaikkein kriittisimpien potilaiden osastolta tavalliselle teho-osastolle.

Aktiivisesti Twitter-blogiaan ystäviensä kanssa päivittänyt Sean Kingston poseerasi ystävänsä valokuvassa sunnuntaina vain hetkeä ennen kohtalokasta onnettomuutta. Miesten kuvan alapuolella oli kuvateksti ”Chillaan ystäväni kanssa ennen juhlia”. Samoihin aikoihin Sean Kingston julkaisi omassa mikroblogissaan yllä olevan viestin.

21-vuotias Sean Kingston, oikealta nimeltään Sean Anderson, tunnetaan parhaiten hitistään Beautiful Girls, joka on soinut runsaasti radioaalloilla ja täyttänyt tanssilattioita ympäri maailmaa. Stara tapasi Sean Kingstonin taannoin hänen vieraillessaan Helsingissä. Katso haastattelu tästä ja tästä tai lue haastattelu tästä.