Hengestään taistellut poptähti rikkoi lakia – joutuu vielä oikeuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla kuinka jamaikalaissyntyinen, mutta Miamissa Yhdysvalloissa varttunut poptähti Sean Kingston joutui vakavaan onnettomuuteen törmättyään vesiskootterillaan siltaan. Nyt hänen tilansa on paranemaan päin ja mies on onnistunut jo kävelemään.

Ohikulkijan valppauden ansiosta pelastunut Sean Kingston taisteli hengestään päiväkausia teho-osastolla. Hengissä selviämisen lisäksi hän joutuu vielä oikeuteen vastaamaan tekosistaan, koska onnettomuus on viranomaisten mukaan häirinnyt alueella asuvia manaatteja. Alueella ei siten olisi saanut ajaa lainkaan vesiskootterilla, ja nyt laulajaa odottaa jopa 32.000 dollarin sakot.

21-vuotias Sean Kingston, oikealta nimeltään Sean Anderson, tunnetaan parhaiten hitistään Beautiful Girls, joka on soinut runsaasti radioaalloilla ja täyttänyt tanssilattioita ympäri maailmaa. Stara tapasi Sean Kingstonin taannoin hänen vieraillessaan Helsingissä. Katso haastattelu tästä ja tästä tai lue haastattelu tästä.