Typeryyden huippu: Ryöstäjä merkitsi rikoksen päiväkirjaansa – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikolliset eivät tunnetusti pääse juuri älykkyysosamäärällään kerskumaan, ja monet heistä ovatkin jääneet kiinni tökeröiden virheiden takia. Rikoksen jäljet on yleensä tarkoitus peittää mahdollisimman tehokkaasti, mutta niin ei toiminut eräs amerikkalainen ryöstäjä.

Aseellisesta ryöstöstä pidätetyn miehen selitykset syyttömyydestä eivät juuri auttaneet sen jälkeen kun hänen päiväkirjansa oli takavarikoitu. Sieltä löytyi nimittäin harvinaisen paljastava merkintä. Lauantaille 12.6.2010 oli merkitty ”Mene Porsmouthiin – ryöstö tapahtuu” ja heti perään ”Auto hajosi Kingstoniin” ja ”Hinauta auto”.

Ennen päiväkirjan löytymistä mies väitti poliisille olleensa ryöstöhetkellä kotonaan katsomassa jalkapalloa. Päiväkirjan löydyttyä mies väitti ystävänsä lavastaneen hänet ryöstäjäksi.