Vaimon outo tuoksu johti avioeroon

Ohhoh! · Stara.fi

Avioeroon on lukuisia syitä, jotka kaikki eivät mahdu normaalin ihmisen tajuntaan. Nyt Kiinasta on kuitenkin kantautunut tietoja perin erikoisesta avioerosta, joka johtui mahdollisesti vaimon tuoksusta.

Kyseessä on vuoden ajan seurustellut pariskunta, joka tapasi toisensa opiskelijabileissä. Sittemmin pari meni myös kihloihin ja naimisiin, mutta avioelämän ilot loppuivat sen jälkeen lyhyeen. Aviomies haistoi nimittäin vaimossaan vieraan hajuveden tuoksun, China Daily uutisoi.

Samalla aviomiehelle selvisi miksi nainen oli ollut poikkeuksetta myöhässä tapaamisistaan. Hän nimittäin epäili naisen tuosun johtuvan siitä että tämä oli uskoton. Vieraan tuoksun paljastumisen jälkeen vaimo teki asiasta oman ratkaisunsa, keräsi tavaransa ja muutti vanhempiensa luokse.

Uusimmat