Bar Refaeli on maailman seksikkäin rumpali?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Israelilainen huippumalli Bar Refaeli aloitti malliuransa jo kahdeksan kuukauden ikäisenä. Kaunotar joutui keskeyttämään nuorena uransa, koska hän käytti pitkään hammasrautoja. 15-vuotiaana Refaeli kuitenkin palasi mallintöihin Irene Marie Models -mallitoimistoon.

Nyt 26-vuotias Refaeli nähdään poseeraamassa itse verkossa julkaisemassaan valokuvassa rumpusetin takana. Neitokainen paljasti käyneensä soittotunnilla, eli musiikkimaailma on mahdollisesti saamassa hänestä maailman seksikkäimmän rumpalin. Useammassakin yhtyeessä voisi olla kysyntää muodollisesti pätevälle kaunottarelle.

Kuva: Twitter

Seksikäs malli nousi vuonna 2009 kansainväliseen tähteyteen poseerattuaan Sports Illustrated -lehden kansikuvassa. Sittemmin kaunotar on esiintynyt muun muuassa lukuisissa alusvaate- ja bikinikampanjoissa.

Taannoin Bar kuvattiin Israelissa onnellisen näköisenä uuden miehen, David Fisherin, käsipuolessa. Pari ikuistettiin saapumassa yhdessä Oto Bar -nimiseen yökerhoon. Bar on yhdistetty eron jälkeen myös koripallotähti Omri Casspiin. Äskettäin kaunotar kuvattiin bilettämässä Ranskan presidentin Nicolas Sarkozyn pojan Pierre Sarkozyn kanssa. Keväällä 2010 Maxim-lehti rankkasi Barin maailman 19. seksikkäimmäksi julkkisnaiseksi. Vuoden 2011 listalla hän nousi sijalle kuusi.