Raiskattiinko Justin Bieber? Fani voi saada raskaat syytteet

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber on ollut viime viikkoina poikkeuksellisen rajujen huhujen ja väitteiden keskiössä. Tuoreimmassa skandaalinkäryisessä tapahtumasarjassa 20-vuotias nuori nainen väittää Bieberin olevan hänen aviottoman poikalapsensa isä.

Kohufani Mariah Yeater on kertonut julkisuudessa yksityiskohtaisesti väitetystä seksisessiostaan popparin kanssa. Naisen mukaan he harrastivat seksiä tähden takahuoneessa vuonna 2010. Kohufani kertoi, ettei Bieber halunnut käyttää kondomia, koska yhdyntä oli popparille ensimmäinen. Naisen mukaan teinitähti oli myös nolostunut, koska seksi kesti vain 30 sekuntia.

Nyt kolmekuukautisen vauvan äiti voi saada syytteen Bieberin raiskauksesta. Nainen nimittäin peuhasi Kalifornian lain mukaan alaikäisen kanssa, sillä teinitähti oli tekohetkellä 16-vuotias. Seksi alaikäisen kanssa voidaan tulkita lain mukaan raiskaukseksi, vaikka sitä olisi harrastettu yhteisymmärryksessä. Syytteenkin uhalla Yeater haluaa Bieberin tekevän isyystestin ja maksavan 7.500 dollaria elatusmaksuja kuukaudessa.

– Jos Justin Bieber on valmis tekemään vapaaehtoisesti isyystestin, neiti Yeater selvittää mielellään tämän ongelman vähemmän julkisella tavalla, kohufanin asianajajat kertoivat Star-lehdelle.

Kanne isyystestistä nostettiin San Diegon tuomioistuimessa. Bieber on edustajineen kiistänyt jyrkästi hurjat väitteet. Tähti julkaisi muutama päivä sitten Under the Mistletoe -joulualbuminsa. Hän kommentoi pian levyn julkaisemisen jälkeen huhuja Twitter-blogissaan ja kertoi muun muuassa sivuuttavansa ne.

– En aio välittää huhuista. Aion keskittyä siihen, mikä on totta. Tuomitse minut musiikillani, rakastan teitä, Bieber kirjoitti faneilleen Twitter-blogissaan.

Justin Bieber suunnittelee parhaillaan näyttelijänuraansa. Tähti on esiintynyt muun muuassa Never Say Never -elokuvassa, joka kertoo kanadalaisnuorukaisen matkasta teinisensaatioksi. Justin näytteli myös C.S.I-rikossarjassa yhden jakson verran. Hän kertoi äskettäin haastattelussa lyöttäytyneensä yhteen näyttelijä Mark Wahlbergin kanssa. Poppari kertoi suunnittelevansa koripalloon liittyvää elokuvaa, jossa hän näyttelee Wahlbergin sukulaispoikaa.