Valinta vuoden naiseksi yllätti – televisiokaunotar ykköseksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Glee-hittisarjan yksi päätähdistä Lea Michele on nykyään viihdemaailman seuratuimpia julkkiskaunottaria. Näyttelijä-laulajan tuulenhalkaisijaa pidettiin aikoinaan esteenä menestykselle, mutta neitokainen osoitti menestyksellään arvostelijoiden olleen väärässä.

Nyt Glamour-lehti nimesi musiikaleissa uransa aloittaneelle tähdelle arvostetun tittelin. Lea Michele nimittäin julistettiin vuoden naiseksi. Lahjakas kaunotar nousi kansainvälisesti tähdeksi vuonna 2009 saatuaan Rachel Berry -koulutytön roolin menestyssarjassa Glee.

Lea työstää parhaillaan sarjan kolmatta tuotantokautta. Samalla hän on paljastanut jo meheviä yksityiskohtia odotetuista uusista jaksoista. Jo ensimmäisten jaksojen aikana nähdään nimittäin muun muuassa Lean seksikohtaus kollegansa Cory Monteithin kanssa. Päätähdet näyttelevät sarjassa on-off-pariskuntaa.

Lea Michele rankattiin keväällä 2010 arvostetun Time-aikakauslehden toimesta maailman vaikutusvaltaisimpien ihmisten listalle. Michele poseerasi taannoin GQ-lehden kannessa ja sisäsivuilla odottamattoman rohkeasti koulutytön asussa ja pelkissä pikkuhousuissa. Kuvista nousi välittömästi kohu, koska lasten vanhempia edustava järjestö piti niitä liian seksikkäinä. Vanhemmat paheksuivat myös sitä, että aikuisille miehille suunnattu lehti seksualisoi nuorten suosiman sarjan tähdet.