Maailman hienoimmat suklaat ovat tunnetusti kalliita herkkuja, mutta niitäkin jalostamalla saadaan vieläkin arvokkaampia kokonaisuuksia. Nyt leipuri Marc Guibert on työstänyt Cumbriassa, Britanniassa, maailman kalleimman suklaaherkun.
Maineikkaista Fabergen munista innoituksensa saanut nautinto sisältää suklaan lisäksi myös kaviaaria. Aidolla kullalla ja timantilla silattu lopputulos vaihtaa omistaansa hulppeaan 35.000 dollarin kappalehintaan, eli aivan jokaiseen joulupöytään sellaista ei ole saatavilla.

Kuva: YouTube
Voit lukea Starassa myös lisää tähän kyseiseen artikkeliin liittyvistä aiheista, kuten tai laajemmin aihealueesta Nettivideot Ohhoh!.
 
				 
							 
							 
							 
							 
							 
							 
							 
							 
							 
							 
							 
							 
							 
							 
							 
							