Yritti ryöstää väärän miehen – päätyikin itse sairaalaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikollisilla ihmisillä ei tunnetusti ole kovinkaan kehuttavat älynlahjat, joten usein he joutuvat oppimaan asioita raskaimman mukaan. Tämä niin sanottu Siperia opettaa -metodi on jälleen toiminut varsin hyvin Yhdysvalloissa sattuneessa tapauksessa.

Chicagossa perjantai-iltana tapahtuneessa välikohtaukssa aseistettu ryöstäjä valitsi uhrikseen selvästi yli satakiloisen itsepuolustusexpertin. 24-vuotias ryöstäjä vaati mieheltä aseella uhaten rahaa, puhelinta ja avaimia, mutta tilanne muuttui ennen kuin ryöstäjä edes ymmärsi mitä oli tapahtumassa. Silmänräpäyksessä ryöstäjä nimittäin menetti ladatun aseensa ja sai kunnon löylytyksen. Poliisin mukaan ryöstäjä ampui itseään vahingossa jalkaan.

Uhriksi aiottu mies pahoinpiteli siis ryöstäjän pahanpäiväisesti, ja selkäsaunan lisäksi ryöstäjä tulee saamaan myös asianmukaiset syytteet ja rikoksenuusijana hänet passitetaan todennäköisesti pitkäksi aikaa vankilaan, Chicago Sun Times uutisoi.