Poikabändin tähti jätti poikaystävänsä – homosuhde kariutui

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supersuosittu irlantilainen poikabändi Westlife hajoaa ensi vuonna Greatest Hits -kiertueensa jälkeen. Vuonna 1998 perustettu yhtye on yksi maailman suosituimmista poikabändeistä, sillä yhtye on myynyt noin 44 miljoonaa albumia. Jäähyväiskiertueen viimeinen esitys nähdään tänä keväänä.

Yksi yhtyeen laulajista on Mark Feehily, joka tuli vuonna 2005 kaapista homoseksuaalina. Nyt 31-vuotias popkomistus ilmoitti eroavansa pitkäaikaisesta poikaystävästään Kevin McDaidista. Ero on tullut yllätyksenä, sillä vielä viime vuonna poikapari haaveili avioliitosta.

– Minä ja Kevin emme ole enää yhdessä. Meillä oli upeat seitsemän vuotta ja olemme molemmat kiitollisia siitä tuesta ja rakkaudesta, jota olemme saaneet alusta asti, Feehily kirjoitti Twitter-blogissaan.

Feehily paljasti aikoinaan homoutensa The Sun -lehden haastattelussa. Poppari kertoi huomanneensa seksuaalisen suuntautumisensa noin 14 vuoden ikäisenä. Ennen kaapista tuloaan Feehily ei puhunut julkisuudessa lainkaan yksityiselämästään.

Westlifen perusti Britannian X Factor -tuomaristostakin tuttu manageri Louis Walsh. Yhtye sai taannoin paljon julkisuutta toimiessaan Backstreet Boys -poikabändin lämmittelijänä. Westlifeen kuuluu Nicky Byrne, Kian Egan, Mark Feehily ja Shane Filan. Laulaja Mark Feehily tuli vuonna 2005 kaapista ja kertoi olevansa homoseksuaali. Maailmanlaajuisesti menestyneen yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat Flying Without Wings, Tonight, You Raise Me Up, Mandy ja Something Right.