23-vuotias supermalli kesän seksikkäimissä bikineissä – katso kuvasarja

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Eteläafrikkalainen mallikaunotar Candice Swanepoel on noussut yhdeksi kuumimmista huippumalleista. Victoria’s Secret -alusvaatemalli oli taannoin otsikoissa langanlaihan olemuksensa vuoksi, mutta sittemmin hän on saanut hieman lisää elopainoa vartaloonsa.

Nyt supermalli poseeraa Victoria’s Secret -merkin tuoreimmissa mainoskuvissa pienissä alusvaatteissa sekä uima-asuissa. Kuvien perusteella vaalean kaunottaren vartalossa ei ole ainuttakaan liikakiloa. Candice Swanepoel on miljoonien miesten harmiksi varattu nainen, sillä hän on seurustellut brasialaisen poikaystävänsä Hermann Nicolin kanssa 17-vuotiaasta asti.

Candice Swanepoel aloitti mallinuransa jo 15-vuotiaana. Nousujohteisen uransa aikana Swanepoel on koristanut esimerkiksi Kreikan ja Italian Vogue-lehden kansia sekä poseerannut Niken mainoksissa. Taannoin sinisilmäinen kaunotar pääsi myös Forbes-lehden maailman parhaiten tienaavien mallien listalle sijalle 10 reilun kahden miljoonan euron vuosituloillaan.