Candice Swanepoel on syystäkin halutuin mallikaunotar

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Eteläafrikkalainen mallikaunotar Candice Swanepoel on noussut yhdeksi kuumimmista huippumalleista. Victoria’s Secret -alusvaatemalli oli taannoin otsikoissa langanlaihan olemuksensa vuoksi, mutta sittemmin hän on saanut hieman lisää elopainoa vartaloonsa.

Äskettäin neitokainen poseerasi nakuna MUSE-lehden kuvauksissa. Nyt Candice Swanepoel on nähty nauttimassa rantalomasta poikaystävänsä Hermann Nicolin kanssa. Miamista bongattu 23-vuotias supermalli esitteli kroppaansa niukoissa bikineissä, ja alkoi silminnäkijöiden iloksi jopa korjailemaan uimahousujensa kiinnitystä lomailijoiden silmien edessä.

Candice Swanepoel aloitti mallinuransa jo 15-vuotiaana. Nousujohteisen uransa aikana Swanepoel on koristanut esimerkiksi Kreikan ja Italian Vogue-lehden kansia sekä poseerannut Niken mainoksissa. Taannoin sinisilmäinen kaunotar pääsi myös Forbes-lehden maailman parhaiten tienaavien mallien listalle sijalle 10 reilun kahden miljoonan euron vuosituloillaan. Candice Swanepoel on miljoonien miesten harmiksi varattu nainen, sillä hän on seurustellut brasialaisen poikaystävänsä Hermann Nicolin kanssa 17-vuotiaasta asti.