10 000 dildoa jakoon ilmaiseksi – poliisi keskeytti tapahtuman

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Seksivälineistä on tullut yhä tavallisempia joka kodin ”työkaluja” muiden kodinkoneiden rinnalle. Suomessakin suosittuja nautintoleluja myydään jo jopa suurissa marketeissa, mutta monissa muissa maissa tuotteet ovat vielä vaiettu tabu.

Yhdysvalloissa ollaan kuitenkin hieman pidemmällä kyseisten välineiden mainonnassa. Seksileluja kauppaava Trojan Vibrations -firma järjesti nimittäin mittavan tempauksen New Yorkissa, jossa yritys aikoi jakaa 10.000 naisten hieromasauvaa kaupunkilaisille. Nyt mainoskampanjan kerrotaan kuitenkin menneen pieleen paikalle sännänneiden poliisien takia.

Firma laittoi ”nautintovaununsa” kiertämään ympäri kaupunkia, ja ihmiset saivat hakea sieltä oman värisevän lelunsa ilmaiseksi. Kampanja oli Business Insider -lehden mukaan aluksi massamenestys ja kärryille kerääntyi pitkiä jonoja. Tempaus kuitenkin keskeytettiin, kun New Yorkin poliisi ja kaupungin pormestarin virkamiehet tulivat paikalle.

Viranomaisten mukaan dildoja ei voitu jakaa ihmisille ilmaiseksi, koska nautintovaunuille ei oltu haettu kaupungilta lainmukaista lupaa. Tapaus herätti keskustelua jo sosiaalisessa mediassakin, jossa ihmiset iloitsivat ilmaisista seksileluistaan. Jonottaneiden henkilöiden pettymys oli myös ilmeinen kampanjan mentyä mönkään.

– Se siitä, kytät sulkivat kärryt. En tiedä kuinka moni sai vibraattorinsa ennen kuin natsi-poliisit pilasivat innostuksemme, kirjoitti eräs tapahtumaan osallistunut Twitter-blogissaan.