Coldplay-rokkari Chris Martin: ”Olen kuin ilkeä Grinch!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippusuositun Coldplay-yhtyeen keulahahmo Chris Martin on jo vuosien ajan ollut perheellinen mies. Hän on naimisissa näyttelijätär Gwyneth Paltrown kanssa, ja pariskunnalla on kaksi lasta.

Nyt Chris Martin on myöntänyt, ettei hän ole suurin joulusesongin fani. Laulaja nimittäin kertoi The Sun -lehdelle, ettei hän näe paljonkaan vaivaa joululahjoja ostaessaan. Christ Martinin mukaan hänen bändikaverinsa Will Champion ja Guy Berryman asettavat miehen häpeään ostamillaan joululahjoilla.

– Minä olen kai sitten kuin ilkeä, vihreä joulu-Grinch, Chris toteaa.

Taannoin Chris Martin paljasti, ettei hän ole myöskään erikoinen ruoanlaittaja. Samalla Chris kertoi olevansa onnekas, koska hänen supertähti-vaimonsa on erittäin taitava keittiössä. Paltrow julkaisi viime vuonna myös keittokirjan, joten nälkään rokkarin ei tarvitse kotona kuolla. Gwyneth on itse kertonut olevansa ”50-lukulainen kotiäiti”, joka asettaa perheen kaiken muun edelle.