Nyt se on varmaa: Avicii esiintyy kesäkuussa Helsingissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansainvälisesti huikeassa nosteessa oleva elektronisen musiikin supertähti Avicii esiintyy Helsingin Suvilahdessa perjantaina 7. kesäkuuta. Stara kertoi vierailusta jo aiemmin, mutta nyt tapahtuma on myös virallisesti vahvistettu.

Suvilahdessa järjestettävä ulkoilmatapahtuma on Aviciin ensimmäinen oma konsertti Suomessa. Aiemmin tämä myynti- ja soittolistojen kärkinimi on nähty maassamme vain kerran kesällä 2012, kun hän tanssitti loppuunmyytyä Messukeskusta Summer Sound -festivaaleilla.

Aviciin kenties tunnetuin hitti Levels on parhaillaan ehdolla himoitun Grammy-musiikkipalkinnon saajaksi. Myös artistin aiempaa tuotantoa edustava Sunshine on ansainnut Grammy-ehdokkuuden vuonna 2011. Youtubessa Avicii on saavuttanut yli 150 miljoonaa katselukertaa.

Vuodesta 2010 alkaen maailmaa kiertänyt artisti on myynyt suuria konserttiareenoita ja festivaaleja loppuun yksi toisensa jälkeen. Vuonna 2012 DJ Magazine nosti Aviciin kolmannelle sijalle maailman sadan parhaan DJ-tähden listalla. Taakse jäi muun muassa David Guetta.