Avicii-konsertin liput myyntiin maanantaina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tällä viikolla vahvistettiin, että maailman suosituimpiin elektronisen musiikin artisteihin lukeutuva Avicii, eli Tim Bergling, esiintyy Helsingin Suvilahdessa 7. kesäkuuta järjestettävässä tapahtumassa. Ulkoilmatapahtuman liput tulevat myyntiin maanantaina.

Tänään ja huomenna Avicii esiintyy XS-klubilla Las Vegasissa, josta kiertue jatkuu Etelä-Amerikassa Brasiliaan ja Kolumbiaan. Eurooppaan supertähti palaa kesäkuussa lopussa, jolloin hän esiintyy muun muassa Suomessa ja Ruotsissa.

Suvilahdessa järjestettävä ulkoilmatapahtuma on Aviciin ensimmäinen oma konsertti Suomessa. Aiemmin tämä myynti- ja soittolistojen kärkinimi on nähty maassamme vain kerran kesällä 2012, kun hän tanssitti loppuunmyytyä Messukeskusta Summer Sound -festivaaleilla. Viime vuonna DJ Magazine nosti Aviciin kolmannelle sijalle maailman sadan parhaan DJ-tähden listalla. Taakse jäi muun muassa David Guetta.