Moniongelmainen laulaja löydetty kuolleena

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viihdemaailmassa on koettu viime vuosina jos jonkinmoisia traagisia kuolemantapauksia. Tällä kertaa uutisoinnin keskipisteeksi on päässyt yhdysvaltalainen laulajatar Mindy McCready, jonka kerrotaan menehtyneen kotinsa kuistille sunnuntaina.

Alamäkeen elämässään ajautunut 37-vuotias arkansasilainen kaunotar teki poliisin mukaan ilmeisesti itsemurhan. McCreadyn kuolinsyyn epäillään olevan itseaiheutettu ampumahaava, mutta asiaa tutkitaan vielä ruumiinavauksella. Kantritähti löydettiin People-lehden mukaan Heber Springsin kotinsa kuistilta. Cleburnen poliisiviranomaisten mukaan hän oli surmannut koiransa.

Ennen kuolemaansa kantritähti oli taistellut vuosia päihderiippuvuuden ja henkilökohtaisen elämänsä ongelmien kanssa. 6-vuotiaan Zander-pojan ja kymmenkuukautisen Zayne-pienokaisen äiti oli yrittänyt riistää itseltään hengen jo aiemmin, vuosina 2005 ja 2008. Nainen joutui epätasapainoon, kun hänen lapsensa isä, musiikkituottaja David Wilson teki itsemurhan tammikuussa.

Mindy McCready tunnetaan parhaiten Ten Thousand Angels -debyyttialbumistaan. Useita kantrilevyjä julkaisseen tähden viimeisin levytys oli I’m Still Here -albumi vuonna 2010. Neitokainen esiintyi taannoin myös Celebrity Rehab With Dr. Drew -realityohjelmassa, joka kertoi hänen ajastaan päihdevieroituksessa.

Julkkistähdet ovat muistaneet Mindy McCreadya kaipaavin twiitein. Kantripoppari Carrie Underwood kirjoitti muun muassa kasvaneensa artistin musiikin parissa. Hän kertoi myös olevansa surullinen tämän perheen puolesta. Niin ikään kantrilaulajatar Wynonna Judd kirjoitti jäähyväisensä tähdelle.

– Voi ei, Mindy. Ihana suloinen tyttö. Tämä on niin surullista. Sydän tässä särkyy, kun kuulee mitä addiktio vie mennessään, kirjoitti Wynonna Judd Twitter-blogiinsa.