Taylor Swift pokasi uuden julkkiksen: ”Yhteinen yö hotellissa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen supertähti Taylor Swift tunnetaan laulajattarena, joka vuodattaa tuntemuksiaan epäonnistuneista seurustelusuhteistaan kappaleissaan. Viimeksi sarjadeittaajan haukkumanimen saanut kaunotar erosi One Direction -komistus Harry Stylesistä.

Nyt 23-vuotiaan kantrikaunottaren kerrotaan löytäneen uutta romanttista seuraa poppari Ed Sheeranista. Taylor vietti illan punapäisen laulajan kanssa ennen tämän vuoden Brit Awards -tapahtumaa. Pari vietti yhteisen yön Swiftin hotellihuoneessa.

Lontoolaisesta hotellihuoneesta poistuessaan Sheeran näytti silminnäkijöiden mukaan erittäin tyytyväiseltä itseensä. Swiftin autonkuljettaja vei popparin majapaikkaansa. Erään lähteen mukaan parin välillä on leimahtanut lempi jo aiemmin.

Heidän väitetään deittailleen toisiaan vähän aikaa viime keväänä. Ed Sheeran pitää Tayloria söpönä ja kivana tyttönä, ja kaksikolla kerrotaan olevan hyvä kemia keskenään. Pari on työskennellyt aiemmin yhdessä Swiftin Red-albumin parissa. Heidät nähtään tänä vuonna yhteisellä kiertueella, jossa Sheeran toimii Swiftin lämmittelijänä.

Taylor Swift ja Harry Styles erosivat vuoden 2013 alussa, kun heidän lemmenlomansa Karibialla päättyi rajuun sanaharkkaan. Laulajattaren kerrotaan nalkuttaneen jatkuvasti popparille tämän naisseikkailuista. Swift joutui eron jälkeen perumaan Venetsian lomamatkan, jonka hän oli suunnitellut Stylesin 19-vuotissyntymäpäiviksi. Poptähti oli muun muassa varannut pariskunnalle luksushotellin ja yksityisen gondolin romanttisen kaupunkiloman ajaksi.