Rintavat bikinikuvat olivat koululle liikaa – opettajatar pakotettiin eroamaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Opettajan ammatissa työskenteleviltä henkilöiltä odotetaan usein tietynlaista vastuuta myös vapaa-ajan tekemisistään. 26-vuotias Olivia Sprauer toimi aiemmin äidinkielenopettajana Floridassa Martin Countyn lukiossa.

Nainen poseerasi Victoria James -taiteilijanimellä rohkeissa bikinikuvissa, jotka herättivät koulun henkilökunnan huomion. Hän joutui niiden takia rehtori Alfred Fabrizion puhutteluun, ja mies pyysi opettajaa eroamaan töistään jo samana päivänä. Sprauer ei kuitenkaan kadu kuvia, koska kertoo tietäneensä, mitä teki.

– Oppilaiden olisi varmasti ollut mukava päättää vuosi kanssani. He luottivat minuun ja heidän seuransa teki minut onnelliseksi, joten se on tässä asiassa surullista. En kuitenkaan tee pornografiaa. En avaa jalkojani kameran edessä. Minusta otetaan glamouria tihkuvia uimapukukuvia, kertoi Olivia Sprauer Huffington Post -lehdelle.

Otoksissa hänet nähdään mustissa ja turkooseissa minikokoisissa bikiniasuissa. Povekas neito poseeraa varsin uskaliaissa asennoissa vartaloaan esille tuoden. Olivian kerrotaan olevan suostuvainen myös nakukuviin, vaikka toistaiseksi hän on ottanut vain bikinitoksia.