No nyt on kaikki nähty! Koira oppi käyttämään WC-pönttöä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Uutisoimme taannoin, kuinka markkinoille on tullut kaikkien kissanomistajien arkea helpoittava tuote LitterKvitter. Tuote auttaa nimensä mukaisesti lopettamaan kissanhiekkalaatikon siivoamisen, sillä se opettaa kissan käymään WC-pöntöllä kuin ihminen konsanaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt YouTubessa on videotodiste siitä, että myös koirat pystyvät tekemään tarpeensa wc-pönttöön ihmisten tavoin. Videolla on nimittäin musta koira, joka ensin pudottaa pöntönrenkaan paikoilleen, hyppää sitten sen päälle ja tekee tarpeensa normaalisti.

Lopuksi koira hyppää pöntöltä pois ja vetää sen tyhjäksi tottunein elkein. Mikäli kaikki koirat oppisivat käymään pöntöllä, säästyisivät ainakin kerrostaloissa asuvat laiskat ja aamu-uniset koiranomistajat aamupissityslenkiltä.