Miehellä on 22 lasta – 14 eri naisen kanssa: ”Siittäjien kuningas”

Lifestyle Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Toisilla henkilöillä väitetään olevan voimakkaampi libido, eli seksivietti, kuin toisilla. Tämä voi näkyä esimerkiksi saatujen lasten määrässä. Nyt eräs nashvilleläinen mies on varsinainen ”siittäjien kuningas”.

Orlando Shawilla on ollut runsaasti sutinaa, hänelle on nimittäin siunaantunut yhteensä 22 lasta 14 eri naisen kanssa. Mies kertoo rakastavansa kaikkia lapsiaan, ja pitää itseään hyvänä isänä. Hänellä ei vain ole varaa maksaa kaikkien elatusmaksuja.

33-vuotias mies on haastettu nyt oikeuteen kymmenien tuhansien dollareiden maksamattomien elatusrahojen takia. Shaw ei saa töitä rikosrekisterinsä takia. Mikäli hän ei pysty maksamaan rahoja, voi hän joutua jälleen vankilaan.

– Olin nuori ja kunnianhimoinen, ja rakastan naisia. Et voi rangaista miestä siitä, että hän rakastaa naisia, kertoi Orlando Shaw WTVF-sivustolle.