Eddie Murphyn tytär paljasti mallimaailman kirot

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suosikkikoomikko Eddie Murphyn tytär Bria on tekemässä parhaillaan uraa mallimaailmassa. 24-vuotias neitokainen on muun muassa esiintynyt Maxim-lehden kuvissa ja Dark and Lovely -hiustuotesarjan mallina.

Viimeksi neito nähtiin räppäri Walen musiikkivideolla. Nyt Bria on avautunut mallimaailman aiheuttamista paineista, joka saa nuoret tytöt turvautumaan äärimmäisyyksiin hoikkuuden säilyttämiseksi. Victoria’s Secret -mallin tehtävistä unelmoiva kaunotar kertoo tuntevansa itse samat paineet.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

– Olen kuullut, että ihmiset syövät appelsiinimehuun kastettuja pumpulipalloja. He kastavat ne mehuun ja syövät pallot tunteakseen olonsa täydemmiksi. Monet tytöt jäävät riippuvaisiksi huumeista ja anoreksiasta, Bria Murphy kertoi Good Morning America -ohjelmassa.

Brian mukaan hän on luonnostaan siro ja hoikka tyttö, mutta esimerkiksi hormonaaliset muutokset kehossa voivat tuoda aika ajoin varteen lisäkiloja. Neito kertoo päästäneensä irti luontaisesta ujoudestaan, koska halusi yrittää tienata elantonsa mallina. Julkkis nähdään pian Rip the Runway -televisioelokuvassa, jossa hän esittää mallia.