Lindsay Lohan on pelastettu – Oprah maksaa 2 000 000 dollaria

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Vieroitushoidossa jo pari kuukautta ollut Lindsay Lohan kertoi äskettäin päässeensä irti päihteistä ja kehui, että on tätä nykyä muuttunut nainen. Näyttelijällä on vielä heinäkuu aikaa parannella itseään vieroitushoidossa.

Nyt neitokainen on jo kääntänyt katseensa elämäänsä vieroitushoidon jälkeen. Viihdesivusto TMZ kertoo, että Lohan on solmimassa erittäin rahakasta sopimusta mediamoguli Oprah Winfreyn OWN-televisiokanavan kanssa. Sivuston tietojen mukaan neuvotteluita on käyty jo neljän kuukauden ajan.

Jos kaikki menee suunnitellusti, Oprah tulee tekemään Lindsaystä kahdeksanosaisen dokumenttisarjan. Sarja tulee syväluotaamaan neitokaisen uraa, ongelmia ja tulevaisuudensuunnitelmia. Dokumenttisarja ei kuitenkaan tule Oprahille halvaksi, sillä neitokaisen kerrotaan tienaavan sopimuksella jopa kaksi miljoonaa dollaria. Tähti saa myös käyttöönsä kaksi assistenttia ja stylistin.

Punakutrisen Lindsayn on kerrottu päässeen vieroituksen aikana irti muun muassa vahvasta reseptilääkekoukusta. Lindsay on myös vannonut, ettei aio enää koskaan joutua pidätetyksi tai vieroitushoitoon. Hänet määrättiin kuudennen kerran vieroitukseen sekoilujensa ansiosta. Hoitojakso kestää yhteensä 90 päivää, ja nainen on vaihtanut hoitolaansa useasti. Hän kotiutuu heinäkuun lopussa.