Seksiä rautakaupassa – pariskunta rysän päältä kiinni

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Uutisissa kerrotaan useasti asioista, jotka saanevat lukijat ihmettelemään, mihin maailma on oikein menossa. Nyt lööppeihin on päätynyt eräs eteläcarolinalainen pariskunta, joka alkoi seksipuuhiin keskellä Home Depot -rautakauppaa.

20-vuotias Emily Craig ja 31-vuotias Shaun Bowden pidätettiin keskiviikkona, kun pari jäi rysän päältä kiinni seksiaktista Pohjois Charlestonissa sijaitsevan kaupan esittelyvajassa. Silminnäkijä huomasi parin kävelevän ulkona olleeseen vajaan, sulkevan oven perässään ja jäävän sinne.

Paikalle kutsutut poliisit menivät vajan sisälle ja löysivät sieltä osittain pukeutuneen naisen, sekä paidattoman tumman miehen, jonka housut olivat nilkoissa ja penis paljastettuna. Virkavallan edustajat varmistuivat kuulustelujen myötä, että majassa oli todella seksiakti käynnissä.

Craig sai syytteet häiriköinnistä ja kiusanteosta, kun taas Bowdenia syytettiin näiden lisäksi myös säädyttömästä paljastelusta. Pari pidätettiin ja vietiin Charlestonin piirikunnan putkaan, uutisoi WCSC-sivusto.