Mies, haluatko naisilta puhelinnumeroita? Opettele tämä erikoistaito

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Monia muusikoita naurattaa bändeissä usein puhuttu vitsi, jonka mukaan yhtyeen kitaristi ja laulaja vievät kaikki naiset, kun basisti, kosketinsoittaja ja rumpali jäävät nuolemaan näppejään. Vitsissä on totta toinen puoli, sillä tuore kysely kertoo naisten tahtovan kitaraa soittavan miehen.

Lovestruck.com-sivusto kysyi naisilta heidän unelmien kumppanin erityistaitoja ja ominaisuuksia. Ykkössijalle nousi kitaran soittaminen. Taito ohitti jopa korkean palkan, vakituisen työn ja muut mielenkiintoiset harrastukset.

Testissä pantiin mies pyytämään kadulla vastaankävelleiltä naisilta puhelinnumeroita Ranskassa. Tulokset puhuvat puolestaan, sillä kun miehen kädessä oli urheilukassi, antoi yhdeksän prosenttia naisista hänelle puhelinnumeron. Kun miehellä ei ollut käsissään mitään, sai hän 14 prosentin puhelinnumeron. Entäpä kitaralaukku kourassa?

Peräti kolmasosa naisista, eli 31 prosenttia, antoi miehelle puhelinnumeronsa, kun hän kantoi toisessa kädessään kitarakoteloa. Treffiekspertti Hayley Quinnin mukaan erityistaitoja omaavat miehet ovat naisten silmissä houkuttelevimpia. Musiikillisia taitoja arvostetaan eniten, sillä peräti 62 prosenttia kyselyyn vastanneista piti musikaalista miestä viehättävämpänä kuin sellaista, jolla ei ollut minkäänlaista soitto- tai laulutaitoa.

Naiset haaveilevat miehen soittavan heille serenadeja, ja heillä on yleinen käsitys, että muusikot ovat muita luovempia, ajattelevaisempia ja sielukkaampia. Jopa 39 prosenttia naisista olisi valmis ottamaan vähemmän hyvännäköisen miehen, mikäli hän vain osaisi soittaa kitaraa, Femail First raportoi.