Kanye West raivosi Twitterissä: ”Sketsi, jossa n**sisit Ben Affleckia!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kun räppäri Kanye West menettää hermonsa, on seurauksena yleensä jotain eeppistä. Viimeksi mies suuttui talk show -isänsä Jimmy Kimmelille, koska tämän parodiasketsi oli hänelle liikaa. Ohjelmassa lapset tekivät oman versionsa Westin taannoisesta BBC1-kanavan haastattelusta.

36-vuotias räppäri ei vitsille nauranut, vaan piti saamaansa huomiota törkeänä. Siitä alkoi useiden raivokkaiden Twitter-viestien sarja, joissa Kanye tylytti juontaja Jimmy Kimmelin maan rakoon. Hän esimerkiksi haukkui tätä manipuloivaksi mediakusipääksi.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

– Jimmy Kimmel, laita itsesi minun kenkiini… Voi ei, se olisi tarkoittanut sitä, että olisit saanut liikaa p**lua elämässäsi, kirjoitti West blogiinsa.

– Et voi laittaa itseäsi kenkiini. Kasvosi näyttää hullulta… Onko se hauskaa? Jos lapsi sanoisi sen, olisiko se hauskaa? Minun pitäisi tehdä sinun kasvoistasi sketsi, jossa n**sisit Ben Affleckia, jatkoi mies vielä.

Jimmy Kimmel ei ollut Westin tulistumisesta moksiskaan, sillä hän luki ohjelmassaan yleisölleen lukuisia hiphop-tähden viestejä ääneen. Hän kertoi saaneensa myös tähdeltä uhkaavan puhelun. Riita näyttää kuitenkin menneen jo unholaan, koska räppäri poisti lopulta kaikki kirjoittamansa twiitit Twitter-palvelusta.

West kuuluu hiphop-genren ristiriitaisimpiin artisteihin. Vaikka mies on kassamenestys ja yleisön suosikki, on hän myös eräs vaikeimmista ja diivailevimmista tähdistä. Hän herätti taannoin hämmennystä Later… With Jools Holland -keskusteluohjelmaan osallistuessaan, kun vaati pukuhuoneensa täydellistä uudelleensisustamista.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat