Kanye West raivosi Twitterissä: ”Sketsi, jossa n**sisit Ben Affleckia!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kun räppäri Kanye West menettää hermonsa, on seurauksena yleensä jotain eeppistä. Viimeksi mies suuttui talk show -isänsä Jimmy Kimmelille, koska tämän parodiasketsi oli hänelle liikaa. Ohjelmassa lapset tekivät oman versionsa Westin taannoisesta BBC1-kanavan haastattelusta.

36-vuotias räppäri ei vitsille nauranut, vaan piti saamaansa huomiota törkeänä. Siitä alkoi useiden raivokkaiden Twitter-viestien sarja, joissa Kanye tylytti juontaja Jimmy Kimmelin maan rakoon. Hän esimerkiksi haukkui tätä manipuloivaksi mediakusipääksi.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

– Jimmy Kimmel, laita itsesi minun kenkiini… Voi ei, se olisi tarkoittanut sitä, että olisit saanut liikaa p**lua elämässäsi, kirjoitti West blogiinsa.

– Et voi laittaa itseäsi kenkiini. Kasvosi näyttää hullulta… Onko se hauskaa? Jos lapsi sanoisi sen, olisiko se hauskaa? Minun pitäisi tehdä sinun kasvoistasi sketsi, jossa n**sisit Ben Affleckia, jatkoi mies vielä.

Jimmy Kimmel ei ollut Westin tulistumisesta moksiskaan, sillä hän luki ohjelmassaan yleisölleen lukuisia hiphop-tähden viestejä ääneen. Hän kertoi saaneensa myös tähdeltä uhkaavan puhelun. Riita näyttää kuitenkin menneen jo unholaan, koska räppäri poisti lopulta kaikki kirjoittamansa twiitit Twitter-palvelusta.

West kuuluu hiphop-genren ristiriitaisimpiin artisteihin. Vaikka mies on kassamenestys ja yleisön suosikki, on hän myös eräs vaikeimmista ja diivailevimmista tähdistä. Hän herätti taannoin hämmennystä Later… With Jools Holland -keskusteluohjelmaan osallistuessaan, kun vaati pukuhuoneensa täydellistä uudelleensisustamista.