Kolme rocktähteä ammuttu hengiltä New Yorkissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdealan tähdille tuntuu sattuvan muita useammin erilaisia välikohtauksia ja myös traagiset kohtalot ovat viihdealalla yleisiä. Nyt newyorkilainen The Yellow Dogs -yhtye on kohdannut uskomattoman tragedian, kun sen kolme jäsentä ammuttiin kuoliaaksi New Yorkissa.¨

Yhtyeen iranilaistaustaiset jäsenet Arash Farazmand, Soroush Farazmand ja Ali Eskandarian menehtyivät, kun tuntematon mieshenkilö avasi heitä kohti tulen New Yorkin Brooklynissä hieman puolen yön jälkeen varhain tiistaiaamuna. Mies pakeni surmatyön jälkeen talon katolle, josta hänet löydettiin myöhemmin kuolleena. Mies oli ilmeisesti ampunut itsensä.

Yhtye vahvisti suru-uutisen Facebook-sivuillaan, jossa fanit anelevat yhtyettä jatkamaan uraansa. Luonnollisesti yhtyeen jatko on tällä hetkellä täysin vaakalaudalla.